2011. május 29., vasárnap

Porcelán,üveg, kerámia, fém dísztárgyak No.5. - Jelenlegi ára: 1 Ft

1 Ft-ról indul a licit. Nincs minimálár.
A legmagasabb licit viszi.
::::: ::::: ::::: ::::: ::::: ::::: ::::: ::::: :::::
Eladó a képen látható régiség retro csomag.
Üveg, porcelán, kerámia.
Dísztárgyak.
Egy tételben.
Személyes átvétel Tatabányán, vagy Székesfehérváron, vagy postázás csomagként: 1050. -
 
Postázás: Kisebb tárgyaimat a Magyar Posta segítségével megbízhatóan és olcsón postázom. Az áru pontos postai költségéről e. mailben tájékoztatom, a leütést követően. Több terméket egy csomagban postázok, amennyiben ez lehetséges. Ha több aukcióm érdekli, egy-két heti összevárás lehetséges.
Amennyiben a postázási költségek megfizetésénél a biztosítás illetve ajánlás nélküli módot választja, azt minden esetben a vásárló a saját felelősségére teszi!
Csomagolás: Díjmentesen gondoskodom a megfelelő és minden kétséget kizáróan biztonságos csomagolásról.
Fizetés: Személyes átvétel alkalmával készpénzben. Postázás esetén leginkább átutalással vagy csekken. Utalást követő munkanapon postára adom a vásárolt terméket.
Garancia: Amennyiben nincs megelégedve a vásárolt áruval, NEM KÖTELEZEM VÁSÁRLÁSRA! Legrosszabb esetben semlegessel értékeljük az adás-vételt. Ha az áru nem felel meg az elképzeléseinek visszavásárolom, de a postaköltség minden esetben a vevőt terheli. A termékeket igyekszem körültekintően ismertetni. Ha több információt szeretne, kérdezzen; szívesen válaszolok.
Vásárlását követően a Vatera egy automata e-mail-ben tájékoztatja Önt a vásárlás minden eddig nem ismert részletei felől. (Bankszámlaszám, telefonszám, e-mail cím. ) KÉREM, OLVASSA EL FIGYELMESEN!
KÖSZÖNÖM FIGYELMÉT, KELLEMES BÖNGÉSZÉST KÍVÁNOK!
Dirka111
 


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-06-03 22:00
. Porcelán,üveg, kerámia, fém dísztárgyak No.5. - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése