2011. augusztus 17., szerda

Acai berry TRIPLA erősségű azonnal vihető!! - Jelenlegi ára: 7 000 Ft

Tripla erősségű Acai berry kapszula , a Puritan 1000 mg -nál 3x erősebb, a Magyarországon kapható Vitaking terméknél pedig 20x erősebb, mert abban csak 150 mg a hatóanyag!!
120 db/doboz
Nem kell előrendelni, készleten van, azonnal vihető!!
Nem tartalmaz semmilyen mesterséges adalékot, csak tisztán a növényi kivonatot!
A világ egyik legtökéletesebb étele - valódi szuperélelmiszer
Az Acai (ejtsd: ászáj vagy ászái) bogyó vagy Acai gyümölcs hatalmas pálmán nő az amazóniai esőerdőben, és olyan, mint egy lila üveggolyó vagy szőlő. Nagyon finom trópusi íze van. Észak-Brazíliában, az Amazonas vidékén élő emberek már több száz éve fogyasztják, gyógyító hatása legendás.
Az amazóniai acai bogyó 10-szer annyi antioxidánst tartalmaz, mint a szőlő és 2-szer annyit, mint a kékáfonya. Emiatt a világon a legjobb tápértékkel rendelkező gyümölcs­nek tartják, tehát rendkívül egészséges.
Lehet, hogy ez a legtökéletesebb étel a világon, mivel tele van tápanyagokkal, beleértve vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket, étkezési rostot.
Az Acai az áfonyák közt a legmagasabb mikrotápanyag tartalommal bír. Antioxidáns tartalma többszöröse a nálunk ismert áfonyákénak. Tartalmaz komplex formában egy csomó olyan tápanyagot, amit a hagyományos étrend nem.
Ez az egyetlen oka, hogy hozzájárul a fogyókúrához. Nem éget zsírt, nem okoz semmi látványos testi elváltozást, amitől soványabbak lennénk, viszont biztosítja azokat a hiányzó tápanyagokat, amik hiányában a fogyókúra csak egy újabb egészség romboló tevékenység lenne.
Az acai egy majdnem tökéletes aminósav összeállítást tartalmaz. Az aminósavak létfontosságúak az izom megfelelő összehúzódásához, regenerációjához, fejlődéséhez, és az állóképesség, erő, folyamatos energiaellátás biztosításához. Az acai bogyónak antioxidáns, baktériumölő, gyulladáscsökkentő és antimutagén tulajdonsága van.


Jelenlegi ára: 7 000 Ft

Az aukció vége: 2011-08-17 20:01
. Acai berry TRIPLA erősségű azonnal vihető!! - Jelenlegi ára: 7 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése