2012. február 3., péntek

Akár 6hó garancia!Új Nike Premier II FG-R 38,5-es - Jelenlegi ára: 5 490 Ft

Eladó, egy pár eredeti, vadiúj Nike Premier II FG-R, 38, 5-es méretű, 24cm belsőtalphosszúságú, uniszex futballcipő. A külső anyag jó minőségű műbőr. Kamasz fiuknak, és lányoknak egyaránt ajánlom. Akciós ár!!!  
Akár 6 hónap garanciát vállalok rá!! Kevés cipőt találsz a Vaterán amire ennyi garanciát adnak, ilyen áron. (a garancia 2012 Június 29. -ig érvényes! ) A képek eredetiek, én csináltam róluk, tehát azonnal postázom, miután a vételárát megkapom.  
Kérlek leütés elött érdeklődj, mert máshol is hírdetem a terméket. (Általában estefele vagyok elérhető, így válaszolni is akkor tudok)
Fizetni átutalással, és rózsaszínű csekkel is lehet, de utánvéttel sajnos semmilyen esetben nem lehet, a rossz tapasztalatok miatt. Természetesen személyes átvételnél, a helyszínen kell a vételárát kiegyenlíteni, és próbára is csak így van lehetőség. Személyesen Budapesten a II., vagy a XX. kerületben lehet.
A postázási  díj a Magyar Posta mindenkori díjtáblázata szerint érvényes. A szállítási idő általában 2 munkanap, így nem kell heteket várni a cipő megérkezéséhez!  
Nézd meg a többi termékeimet is, sok márkás árut kínálok még!! Görgess le a galériára.


Jelenlegi ára: 5 490 Ft

Az aukció vége: 2012-02-05 13:23
. Akár 6hó garancia!Új Nike Premier II FG-R 38,5-es - Jelenlegi ára: 5 490 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése