2011. május 17., kedd

Baba IQ - Számolás Bontatlan - Jelenlegi ára: 1 499 Ft


Tartalom: eredeti dvd film bontatlanul
Magyar szinkronnal
A gyermekek folyamatos tanulásának egyik fontos állomása a számok megismerése. Nem könnyű feladat átadni a babáknak ezt a tudást. Többek között érteniük kell, hogy a számok minden körülmények között állandóak: öt alma is ugyanannyi, mint öt kocka, és a sort még hosszan folytathatnánk. A Számolás című DVD a Baba IQ filmsorozatunk tagjaként játékosan vezeti be a gyermekeket a számolás tudományába.
Izgalmas animációk, tekeredő számok, játszó gyermek, dobókocka, dominó. Szinte lehetetlen végigsorolni a filmen végigvonuló ötleteket, melyek egyre közelebb viszik gyermekét a számok megismeréséhez. A Filmben két kis mesemanó, Baba I és Baba Q megismerkednek a számokkal egytől tízig, növekvő és csökkenő sorrendben egyaránt. A kalandokhoz Beethoven Hármas Concertója biztosítja a tökéletes zenei aláfestést. Számoljanak együtt!
A Baba IQ sorozatról
Filmsorozatunk célja, hogy segítse a szülőket gyermekük intelligenciájának fejlesztésében. A Baba IQ vizuális és zenei élményt nyújt, beszélgetésre ösztönöz, a bennünket körülölelő világ megértéséhez járul hozzá. Az egyes filmek egy-egy adott témát körüljárva számtalan lehetőséget biztosítanak az anyukáknak és az apukáknak arra, hogy több nézőpontból mutassák be gyermeküknek környezetüket, illetve az emberi érzéseket és kapcsolatokat. Ennek köszönhetően a DVD-k elősegítik a korai, kétirányú kommunikáció kialakulását és arra ösztönzik a gyermeket, hogy lásson, gondolkozzon, reagáljon és válaszoljon. A baba és a felnőtt közötti folyamatos párbeszédet kisebb szünetek segítik, hogy ne maradjon megválaszolatlan kérdés. A képek, az érdekes animációk és a kellemes zene segítségével a Baba IQ biztosítja Önnek és gyermekének a meghitt beszélgetések és az együtt tanulás élményét.
Használják együtt a képzelet szárnyait és fedezzék fel a világot gyermekükkel!



Jelenlegi ára: 1 499 Ft

Az aukció vége: 2011-05-22 09:07
. Baba IQ - Számolás Bontatlan - Jelenlegi ára: 1 499 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése